Spørsmål

Vi ønsker at oppholdet ditt skal være så enkelt og vellykket som mulig. Her har vi listet opp de vanligste spørsmålene.

Innsjekkingsgjennomgang
Hva om jeg må kansellere reservasjonen min?

Du kan kansellere reservasjonen din inntil 48 timer før planlagt innsjekking. For bestillinger gjort gjennom tredjeparter som booking.com, gjelder betingelsene på deres individuelle nettside.

når kan jeg sjekke inn?

Innsjekkingstiden vår er kl 15:00. Du vil motta tilgangskoden til hotellet og rommet ditt på SMS og e-post ved innsjekking. Du sjekkes automatisk inn klokken 15.00, og du kan få tilgang til hotellet når som helst under oppholdet.
Utsjekking er kl. 12.00.
Vær oppmerksom på at selv om vi prøver å gjøre tidlig innsjekking eller sen utsjekking mulig, kan vi ikke garantere disse.

hvor ligger restaurantene

Alle restauranter og barer ligger en kort spasertur (50 meter) unna i det tilstøtende sentrum.
Som gjest på Canyon Hotell får du rabattkort til våre restauranter på hvert rom (rabatten gjelder kun mat).
Vår frokostbuffé ligger i vår restaurant Alattio. Frokost er inkludert i romprisen.

Har du parkering?

Canyon Hotell ligger i sentrum for fotgjengere. Som følge av dette har vi ikke egen parkering. Vi anbefaler deg å parkere på den offentlige parkeringsplassen foran kjøpesenteret Amfi (ligger 50 meter fra hotellet).
Parkeringen er ikke tilknyttet oss og må betales på stedet eller med app. Parkering er gratis fra kl. 20.00 til 10.00 og på søndager. (Endringer er mulig)

Hvordan betaler jeg for rommet?

Siden vi er et selvbetjent hotell, er alle våre rom forhåndsbetalte.
Etter å ha fullført bestillingsprosessen på nettsiden vår vil du få tilsendt en betalingslenke på SMS til det oppgitte telefonnummeret. Herfra kan du betale med Visa og Mastercard.
Vær oppmerksom på at dersom betalingen ikke er utført innen 24 timer, vil reservasjonen din bli slettet. Betaling ved ankomst er ikke mulig. Hvis du har spørsmål eller problemer under betalingsprosessen, vennligst kontakt oss på telefon.

Kan jeg få en ekstra seng på rommet mitt

Det er mulig å plassere en ekstra seng i våre tomannsrom og superiorrom. På grunn av størrelsen er det ikke mulig å plassere en ekstra seng inne i våre Standard-rom. Ekstra senger tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

Hvordan finner jeg Canyon-hotellet?

Canyon Hotell ligger i Alta sentrum, ca. 50 meter øst for kjøpesenteret Amfi. Hvis du ankommer med bil, kan du bruke følgende adresse i navigasjonssystemet:

Hestekoen
9510 Alta

Dette vil navigere deg til den offentlige parkeringen foran Amfi. Vi holder til 50 meter mot nord, vårt bygg og skilt er synlig fra parkeringsplassen.

Hvis du ankommer til fots, er adressen vår

Markedsgata 6,
9510 Alta

Den automatiske inngangsdøren er plassert til høyre for Barila.

Canyon Hotell
fasiliteter og tjenester

Gratis wifi
24/7 VAKTTELEFON
Selvinnsjekking
Frokost
Chromecast
Kaffe og te

Våre rom

Reserver ditt rom her

Kontakt

Bli kjent med oss!