Avduking av underverkene i Nord-Norges

Bli med på guidede turer i nord og skap minner som varer evig.

Widget for bestilling

#NordNorge

Kobler arktisk sammen

Æventyr har som mål å lede deg gjennom Nord-Norges fengslende skjønnhet. På unike og nøye utvalgte steder gir vi deg muligheten til å oppdage selve essensen av nord. Med hver reise vi kuraterer, vil du begi deg ut på et eventyr som avslører regionens mest imponerende skatter. Enten det er den etere dansen til nordlyset, den rå storheten i arktiske landskap, eller de endeløse dagene med midnattssolen om sommeren, er vi dedikert til å vise det aller beste som Nord-Norge har å tilby. La oss være porten din til denne fortryllende verdenen, der hvert øyeblikk er en mulighet for oppdagelse og undring.

Skaidi
Tromsø
#Æventyr

Utforsk vårt utvalg av fengslende destinasjoner

Oppdag mangfoldet av våre reisemål i Nord-Norge

Gargia

Gargia Lodge ligger 30 minutter fra byen, og tilbyr moderne møtefasiliteter for opptil 50 deltakere omgitt av natur.

Skaidi

Skaidi Hotell ligger en time fra Alta og tilbyr moderne møtefasiliteter for opptil 200 deltakere.

Tromsø

Vi finner et passende sted for møtet eller konferansen din og organiserer alt - slik at du slipper å gjøre det. Fra Alta til Tromsø.

#ExploreTheArctic

FANTASTISK
NATUR

Fra Tromsø til Alta lokker den arktiske regionen eventyrere til sin uberørte villmark, som byr på noen av klodens mest fantastiske naturperler. Dette nordlige eventyrlandet byr på en rekke friluftsaktiviteter, inkludert fotturer, skiturer og snøscooterkjøring, med et omfattende nettverk av stier som fører gjennom uberørte landskap. Når mørket faller på, våkner himmelen til liv med nordlysets fascinerende dans, noe som setter et himmelsk preg på dette allerede fortryllende landskapet. Og om sommeren kan du oppleve fortryllelsen av endeløst dagslys under midnattssolen, når dagene egentlig aldri tar slutt.

Sidetittelen din