Canyon Hotel: Ditt hjem borte fra hjemmet i nordisk komfort

Opplev varmen og komforten på Canyon Hotel, ditt perfekte "hjem borte fra hjemmet" midt i det fascinerende landskapet i Alta.

Widget for bestilling
Takk skal du ha! Vi har mottatt innsendingen din!
Oops! Noe gikk galt da du sendte inn skjemaet.
Takk skal du ha! Vi har mottatt innsendingen din!
Oops! Noe gikk galt da du sendte inn skjemaet.
#CanyonHotell

Oppdag essensen av Canyon Hotel

På Canyon Hotel skaper vår koselige rustikkarkitektur med nordisk sjarm en unik atmosfære som hyller Altas rike kulturarv. Med komfortable senger, praktiske fasiliteter og en solid frokostbuffé sørger vi for et avslappende opphold. Enten du er på forretningsreise eller på ferie, er Canyon Hotel ditt rolige tilfluktssted i Alta, der du kan slappe av, utforske og skape gode minner.
#RelaxAndRestore

Yoga og badstue

I toppetasjen på Canyon Hotel finner du vårt eksklusive yogastudio, der du kan legge ut på en reise i avslapning og foryngelse. Våre erfarne instruktører leder en rekke yogaklasser, og du kan også nyte beroligende badstueritualer. I tillegg har du mulighet til å bestille private yogatimer. Badstuen er også tilgjengelig for private bookinger.
#Familievennlig

Familievennlig komfort på Canyon Hotel

Familier er alltid velkomne på Canyon Hotel, der vi har skapt en familievennlig atmosfære. De komfortable rommene våre sørger for at alle får en god natts søvn, og i vår spesielle barnesone har de små eventyrerne sitt eget område for lek og moro, slik at du kan nyte litt velfortjent avslapning. Med alt fra en rikholdig kontinental frokostbuffé til gjennomtenkte fasiliteter legger vi alt til rette for at familiens opphold skal bli så hyggelig som mulig. Enten dere utforsker lokale attraksjoner eller bare slapper av i rolige omgivelser, er Canyon Hotel det perfekte reisemålet for å skape gode familieminner.
#ArcticCuisine

Kulinariske herligheter på Canyon Hotel

Skjem deg bort med kulinarisk fortreffelighet: Nyt eksepsjonell mat på Canyon Hotel. Restaurantene våre tilbyr et variert utvalg av utsøkte retter som er tilberedt med omhu og lidenskap. Fra gourmetfrokoster til utsøkte middager - hvert måltid er en opplevelse å sette pris på. Kombiner maten med et utvalg av gode viner og cocktailer for å skape et perfekt supplement til måltidet. Enten du skal feire en spesiell anledning eller bare nyte et måltid sammen med noen du er glad i, vil våre kulinariske tilbud løfte matopplevelsen din på Canyon Hotel.
#Nordlys

Nordlysets by

Som porten til nordlyset tilbyr Alta en enestående opplevelse av å være vitne til denne naturskjønnheten. La deg fortrylle av de dansende fargene til nordlyset når de lyser opp Arktis himmel, og skaper en uforglemmelig og magisk forestilling. Oppdag Alta's sjarm på Canyon Hotel - din perfekte flukt i Nord-Norge. Bestill nå og fordyp deg i skjønnheten i dette arktiske eventyret. #CanyonHotelAlta #WellnessRetreat #FamilyFriendly #NorthernNorway #ArcticEscape #AuroraBorealis #CulinaryDelights

Kontakt

Tlf: +47 78 10 20 00
E-post: reception@canyonhotell.no

Detaljer

Innsjekking: 15:00
Utsjekking: 12:00

Åpningstider

Mottakelse

Mandag - søndag: 0:00 - 23:59

Frokosttider

Mandag - fredag: 07:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 08:00 - 10:00

Veibeskrivelse

Canyon Hotell
Markedsgata 6, 9510 Alta
Med bil
Benytt offentlig parkering i sentrum (mot betaling) foran kjøpesenteret Amfi eller inne på Parksenteret.

Med buss
‍Snelandia AirportBus (62). Gå av ved "Alta Helsesenter"

Taxi
Alta Taxi kan bestilles på nett eller ved å ringe +47 78435353
‍.

Dobbeltrom/Tomannsrom Budget

Et enkelt rom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sovesofa. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og Chromecast. Hvis du ønsker det, er det mulig å legge til en ekstra seng. Alle rommene har utsikt over taket.

Tremannsrom Superior

Et moderne og nyrenovert rom med en stor dobbeltseng og en sovesofa, gjør dette det perfekte familierommet. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og Chromecast. Det lyse badet har gulvvarme, dusj, servant i stein og hårføner.

Dobbeltrom Deluxe

Et stilfullt rom med en stor dobbeltseng. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV, Bluetooth-høyttaler, klesdamper og Chromecast. Det lyse badet med gulvvarme er utstyrt med dusj, servant i stein og hårføner.

Tomannsrom Standard

Et sjarmerende rom med to enkeltsenger som enten kan brukes sammen eller hver for seg. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og Chromecast. Det lyse badet med gulvvarme er utstyrt med dusj, servant i stein og hårføner.

Dobbeltrom Standard

Et koselig rom med en standard dobbeltseng. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og Chromecast. Det lyse badet med gulvvarme er utstyrt med dusj, servant i stein og hårføner.

Suite

Et stilfullt rom med eget bad, stue og en stor dobbeltseng. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og Chromecast. Det lyse badet har gulvvarme, dusj og hårføner. Rommene har utsikt utover sentrum.
#Frokostglede

Frokost INKLUDERT

Start dagen med en herlig frokostbuffé. Her kan du nyte en rekke fristende retter, fra nybakt bakverk til sunn frukt, tilberedt for å tilfredsstille smaksløkene dine og sette den perfekte tonen for en minneverdig dag.

Frokosttider

Mandag - fredag: 07:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 08:00 - 10:00

#RelaxAndRestore

Velvære

Flykt fra hverdagens kjas og mas og la oss skjemme deg bort med en rolig velværeopplevelse på hotellet vårt. Enten du er en erfaren yogi eller nybegynner, har vi et variert utvalg av yogatimer som passer for ulike preferanser. Fra oppkvikkende, fartsfylte økter til beroligende, dyp uttøyning - vårt velværestudio ønsker alle velkommen til å oppdage indre ro og avslapning.

#SkipTheLines

Selvbetjent innsjekking

Hopp over køen i resepsjonen og bruk vår praktiske selvinnsjekkingsfunksjon. På innsjekkingsdagen vil du motta en e-post for å fullføre innsjekkingen på nettet, og når du har fullført den, vil du motta en ny e-post med PIN-koden som gir deg tilgang til rommet ditt.

Slik fungerer det
Melding om innsjekking

På innsjekkingsdagen vil du motta en e-post for å fullføre innsjekkingen på nettet, og etter at du har fullført den, vil du motta en ny e-post med PIN-koden for å få tilgang til rommet ditt.

Sjekke inn

Følg skiltene inne i bygningen for å finne rommet ditt og få tilgang til det med koden du har mottatt.

Andre FUNKSJONER

Digitale romnøkler
Selvbetjent innsjekking tilgjengelig
Gratis Wi-Fi
Gratis frokost
Chromecast
Utsikt over byen
Te og kaffe på rommet
Ikke-røyker
Allergivennlig
Skrivebord
Sidetittelen din