Canyon Hotell
Sauna

Etter en dag med utforsking av Altas fantastiske naturlandskap, er badstuen vår den perfekte avslutningen på dagen. Enten du er her for en rask flukt eller et lengre opphold, vil den rolige atmosfæren i badstuen vår forbedre opplevelsen din på Canyon Hotell.

Widget for bestilling
#HeatUp

Velkommen til Canyon's Sauna Oasis

Å unne seg en badstueøkt på Canyon Hotell gir mange helsemessige fordeler. Den beroligende varmen bidrar til å slappe av i musklene, lindre leddsmerter og fremme generelt fysisk velvære.

#EndlessNature

OPPLEV AVSLAPPING OG FORYNGELSE

La deg oppsluke av naturens underverker mens du begir deg ut på en unik velværeopplevelse som ingen andre.

#ScandinavianSauna

De helsemessige fordelene med badstueopphold

Oppdag de mange positive effektene av regelmessig bruk av badstue. Våre badstuer er et holistisk tilfluktssted for både kropp og sinn, fra å fremme avslapping og stresslindring til å øke sirkulasjonen og avgiftning.

#SaunaCulture

Skandinavisk badstukultur

Opplev hjertet av den skandinaviske badstuekulturen. Våre badstuer er inspirert av århundregamle tradisjoner, og gjenspeiler essensen av nordisk velvære.

Bestill din badstueferie i dag

Legg ut på en reise i velvære og ro på Canyon Hotell. Bestill oppholdet ditt nå for å fordype deg i den foryngende omfavnelsen av badstuen vår, der natur, tradisjon og moderne komfort møtes for å skape en virkelig eksepsjonell opplevelse.

Leie av badstueBestill oppholdet ditt
Sidetittelen din