Alattio Pizza e Pasta

Nyt de autentiske smakene fra Italia på Alattio, der hver rett er en reise til hjertet av det italienske kjøkkenet. Fra håndlagde pastaretter til vedfyrte pizzaer - la deg friste av en kulinarisk opplevelse som fanger essensen av Italias rike kulinariske arv.

Her smelter essensen av Italia sømløst sammen med den fortryllende skjønnheten i Nord-Norge, noe som lover en kulinarisk reise uten sidestykke.

Kjernen i Alattios konsept er å levere ekte italienske smaker til hjertet av Nord-Norge. Engasjementet for kvalitet og autentisitet skinner gjennom i den nøye sammensatte menyen, som består av de beste råvarene fra Italia og lokale leverandører. Hver enkelt rett er nøye gjennomtenkt for å ta gjestene med til Italias pulserende gater, midt i det imponerende nordnorske landskapet.

De håndlagde pizzaene byr på deilig topping på en bunn som er håndlaget til perfeksjon. Pastarettene byr på en rekke smaker og konsistenser, mens dessertene er en overbærende finale på det kulinariske eventyret. Et utvalg av eksepsjonelle viner kompletterer måltidet på en perfekt måte.

Den varme og innbydende atmosfæren på Alattio sørger for en minneverdig matopplevelse. Det dyktige kokketeamet og de ansatte gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg hjemme.

Alattio er et tilfluktssted for alle som søker en autentisk smak av Italia midt i Nord-Norges prakt. Enten du er en lokal innbygger på jakt etter italienske smaker eller en reisende som utforsker Norge, lover dette eksterne nettstedet en eksepsjonell sammensmelting av to bemerkelsesverdige kulturer.

På Alattio venter magien i det ekte italienske kjøkkenet med Nord-Norges natur som bakteppe - en feiring av kulinarisk kunst som overskrider grenser og etterlater et evigvarende inntrykk i hjerte og gane.

Unn deg et enestående gastronomisk eventyr på www.alattio.no og nyt en uforglemmelig blanding av Italia og Norge. Buon appetito!

DETALJER
Meny
Bordreservasjon
Tåkt
Markedsgata 10, 9510 Alta
Raus
Markedsgata 10, 9510 Alta
Gabo Bar
Markedsgata 18, 9510 Alta
Alattio Pizza e Pasta
Markedsgata 14, 9510 Alta
Stakeriet Mat & Vinhus
Markedsgata 18, 9510 Alta
Sidetittelen din