Gabo Bar

Opplev Gabo Bar i Alta, Norge, der håndverksmessig fremstilte cocktails skapes av lokalt fremstilt brennevin og nøye utvalgte naturelementer, inspirert av den fantastiske arktiske naturen.

I hjertet av Alta venter et fengslende og luksuriøst cocktailparadis på kresne kjennere i Gabo Bar. Dette eksklusive etablissementet omfavner sitt kjernekonsept og byr på et fascinerende utvalg av håndlagde cocktails som er laget med lokal sprit og råvarer fra det omkringliggende landskapet.

Kom inn i Gabo Bar, der hver cocktail er et kunstverk, omhyggelig kuratert for å gjenspeile essensen av Alta og dens naturlige underverk. Hver slurk er en sanselig reise som tar deg med på en pirrende utforskning av regionens smaker og kulturarv. Mestermiksologene forvandler lokalprodusert brennevin til flytende mesterverk og viser frem rikdommen i Nord-Norges destillerier.

Inspirert av den uberørte arktiske skjønnheten feirer cocktailmenyen på Gabo Bar den nordnorske identiteten og tilfører landets ånd til hver eneste drink. Fra de fløyelsmyke arktiske blåbærene til de forfriskende nordiske urtene - hver ingrediens er nøye utvalgt for å gjenspeile harmonien mellom natur og mixologi.

Når solen går ned over det arktiske landskapet, er stemningen på Gabo Bar intet mindre enn fortryllende. Det dempede lyset skaper en intim atmosfære som fremhever stedets sofistikerte sjarm. Barens innredning er inspirert av den lokale fluefiskekulturen langs Alta-elven, og selve navnet "Gabo" er en hyllest til en del av elven med samme navn, noe som gir gjestene en opplevelse av Altas naturskjønnhet og kulturarv.

I tillegg til cocktailer kan Gabo Bar stolt vise frem et omfattende utvalg av lokalt brygget øl, som gir en herlig smak av Altas pulserende håndverksølscene. Ølet, som er brygget med lidenskap og presisjon, er et perfekt supplement til cocktailene og løfter den totale drikkeopplevelsen.

Enten du er en erfaren cocktailentusiast eller en nysgjerrig eventyrer på jakt etter en smak av Altas flytende kunst, lover Gabo Bar en uforglemmelig reise gjennom et teppe av smaker. Hver enkelt cocktail er et bevis på barens engasjement for regionen, og omfavner den unike kulturarven og den stadig skiftende ånden i det arktiske landskapet.

Bli med oss til Gabo Bar, der Altas sjel kommer til live i hver eneste slurk, og der mixologiens kunst flettes sammen med skjønnheten i den omkringliggende naturen. Vi inviterer deg til å oppdage de skjulte perlene i Alta, én cocktail om gangen, og du kan nyte en elegant cocktail.

DETALJER
Meny
Bordreservasjon
Tåkt
Markedsgata 10, 9510 Alta
Raus
Markedsgata 10, 9510 Alta
Gabo Bar
Markedsgata 18, 9510 Alta
Alattio Pizza e Pasta
Markedsgata 14, 9510 Alta
Stakeriet Mat & Vinhus
Markedsgata 18, 9510 Alta
Sidetittelen din