Raus

Raus blander sømløst de tidløse smakene fra klassiske amerikanske retter som biff, burgere og pulled pork med en særegen nordnorsk vri, og tilbyr en uforglemmelig matopplevelse der rustikk sjarm møter kulinarisk raffinement.

Raus Steakhouse ligger i hjertet av Alta og inviterer deg med på en kulinarisk reise som blander det beste fra klassiske amerikanske retter med et tydelig nordnorsk preg. På Raus tar vi de gamle tradisjonene med biff, burgere og pulled pork og tilfører dem smaker fra Norges barske nordnorske landskap.

Forbered deg på å bli fortryllet når du trer inn i vår varme og innbydende atmosfære, der rustikk norsk sjarm møter raffinementet til et steakhouse i verdensklasse. Enten du samles med venner, familie eller er ute etter en intim kulinarisk eskapade, er Raus den perfekte rammen for å feire stunder i fellesskap, samtidig som du kan nyte førsteklasses smaker.

Menyen på Raus er en nytolkning av klassiske amerikanske retter med en nordnorsk vri. La deg begeistre av våre perfekt stekte biffer, møre og saftige, fra de beste lokale produsentene. Hver matbit er en reise gjennom Norges uberørte villmark og fanger essensen av det nordlige i hver eneste munnfull.

Men vårt kulinariske eventyr stopper ikke der. Sett tennene i våre saftige, håndlagde burgere, der lokale råvarer og et snev av norsk kreativitet forenes for å skape en burgeropplevelse uten like. Og for de som er ute etter den røykfylte og møre smaken av pulled pork, tryller kokkene våre frem de mest utsøkte pulled pork-kreasjoner, inspirert av nordnorske tradisjoner.

Raus skiller seg ut ved å kombinere klassiske amerikanske retter med et nordnorsk preg, noe som gir deg en uforglemmelig matopplevelse. Hver eneste rett på menyen er et mesterverk, fra det salte til det søte, tilberedt med omhu for å vise frem rikdommen i det nordnorske kjøkkenet, og byr på et mangfoldig og tilfredsstillende utvalg som tilfredsstiller din kresne gane.

Som et supplement til disse herlighetene tilbyr Raus Steakhouse en nøye kuratert samling av fatøl, nøye utvalgt for å fremheve den kulinariske reisen.

Gjør deg klar til et matopplevelse uten sidestykke, der magien i klassiske amerikanske retter møter den barske skjønnheten i Nord-Norge. Fordyp deg i harmonien i Norges kulinariske tradisjoner og nyt en symfoni av smaker som du sent vil glemme. Bestill bord i dag og nyt en ekstraordinær smakssammensmelting på Raus.

DETALJER
Meny
Bordreservasjon
Tåkt
Markedsgata 10, 9510 Alta
Raus
Markedsgata 10, 9510 Alta
Gabo Bar
Markedsgata 18, 9510 Alta
Alattio Pizza e Pasta
Markedsgata 14, 9510 Alta
Stakeriet Mat & Vinhus
Markedsgata 18, 9510 Alta
Sidetittelen din