Stakeriet Mat & Vinhus

Stakeriet, som ligger i hjertet av Alta sentrum, inviterer deg til en kulinarisk reise utenom det vanlige med Nordic Gourmet Tapas. En dyktig blanding av tradisjonelle norske smaker med et internasjonalt preg, en fengslende matopplevelse.

Stakeriet ligger midt i det pulserende sentrum av Alta og inviterer deg til å oppdage essensen av Nordic Gourmet Tapas. Her får du en unik og fristende variant av det tradisjonelle spanske tapaskonseptet, der norske retter med en internasjonal vri serveres elegant i tapasform, slik at du kan nyte det beste fra Norges kulinariske arv.

La deg begeistre av et ekstraordinært utvalg av smaker som er nøye gjennomtenkt for å løfte matopplevelsen din. Hver eneste Nordic Gourmet Tapas-rett er et mesterverk, omhyggelig tilberedt for å fremheve rikdommen i det norske kjøkkenet, og byr på et variert og tilfredsstillende utvalg som tilfredsstiller din kresne gane.

Sammensmeltingen av autentiske norske delikatesser og kreativ stil gjør Stakeriet til noe helt spesielt, og gir deg en matopplevelse i særklasse. Hver tapastallerken, fra det salte til det søte, byr på et eventyr i hjertet av nordisk gastronomi og sikrer en minneverdig smaksreise.

Til disse herlighetene venter en nøye utvalgt samling av matchende viner som vil gjøre den kulinariske reisen enda bedre. Vårt kunnskapsrike personale står klare til å veilede deg og løfte opplevelsen din med hver eneste perfekt sammensatte slurk.

Kom inn i en fortryllende atmosfære når Stakeriet ønsker deg velkommen med varm gjestfrihet og et snev av raffinement. Enten du samles med venner, familie eller ønsker en intim kulinarisk eskapade, er restauranten vår den ideelle rammen for å feire stunder i fellesskap, akkompagnert av førsteklasses smaker.

Forbered deg på en matopplevelse uten sidestykke, der magien i Nordic Gourmet Tapas kommer til live. Fordyp deg i harmonien i Norges kulinariske tradisjoner og nyt en symfoni av smaker som du sent vil glemme. Bestill bord i dag og nyt en ekstraordinær smaksfusjon på Stakeriet.

DETALJER
Meny
Bordreservasjon
Tåkt
Markedsgata 10, 9510 Alta
Raus
Markedsgata 10, 9510 Alta
Gabo Bar
Markedsgata 18, 9510 Alta
Alattio Pizza e Pasta
Markedsgata 14, 9510 Alta
Stakeriet Mat & Vinhus
Markedsgata 18, 9510 Alta
Sidetittelen din